Adalet ve Kalkınma Partisi’nde bugün saat 17:00’da sona erecek olan aday adaylığı başvuru süreci ile ilgili yazılı açıklamada bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yapılan müracaatları değerlendirdi. Keskin ayrıca 18 Kasım Pazar günü tüm Türkiye’de yapılacak olan temayül yoklamasının Düzce’de il belediyesi için yapılmayacağını açıkladı.


“Birçok aday adayı başvurdu”

Düzce’de partilerine gösterilen teveccühten memnun olduğunu belirten Keskin, 81 ilde gerçekleştirilen çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurgulayarak, “AK Partimize her zamanki gibi büyük bir teveccühün olması bizleri gururlandırmaktadır. İlimizde ve ilçelerimizde partimize birçok aday adayı belediye başkan adaylıkları için başvurmuş durumdadır” ifadelerini kullandı.


Aday adaylarının tanıtımı 17 Kasım’da

Düzce’de aday adaylarının tanıtımı ve temayül yoklaması hakkında da bilgi veren Keskin, konuşmasına şöyle devam etti: “17 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’da il belediye başkanlığına başvuran adaylarımızın tanıtımı yapılacaktır. 18 Kasım Pazar günü ise 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda, saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacak, temayül yoklaması hakkında genel merkezin son bilgilendirmesine göre ise; sadece ilçelerin temayül yoklaması olacak, il belediye başkanlığı için ise temayül yoklaması yapılmayacaktır. İl belediyesi hakkında genel merkezimiz, yapılacak istişareler sonucunda nihai kararı verecektir. Ayrıca yine genel merkezimizin talimatı ile temayül yoklaması basına kapalı yapılacaktır.”