AK Parti Düzce ilçe teşkilatları kongreleri öncesinde Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinin temayül yoklamaları gerçekleştirildi.

İki ilçenin temayül yoklamasına AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı 22. Dönem Kırşehir milletvekili Bölge Koordinatörü Hacı Turan, İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu ve İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, AK Parti Kurucu İl Başkanı ve TSO Başkanı Fahri Çakır, yönetim kurulları ile kurucu üyeleri katıldı. Temayül yoklamasına katılanlar, kendilerine dağıtılan formlara ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 ismi yazdı.

“İki ilçe başkanımızdan da olumsuz bir cümle duymadık”
Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan yaptığı açıklamada, “İl başkanımızdan öğrendiğimize göre iki ilçe başkanımızdan da olumsuz bir cümle duymadık, tavır görmedik. Allah her ikisinden de razı olsun. Görev değişikliği olan arkadaşlarımızı başka yerlerde değerlendireceğimizi de ifade etmek istiyorum.” dedi.

“Kongre süreçleri sancılı olmasına rağmen…”
İl Koordinatörü Hüseyin Devecioğlu ise “Düzce, Bolu ve Kastamonu ile birlikte bundan sonra birlikte çalışacağız. Kongre süreçleri sancılı olmasına rağmen teşkilatın yenilenmesi, sağlıklı siyaset yapma açısından, eksiklikleri görme açısından önemli oluşumlardır.” şeklinde konuştu.

“Büyük gayretler gösteren bir teşkilat olmamızdan dolayı teşekkür ediyorum”
Temayül yoklaması sonrasında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise, “Değişim ve reform düsturu ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadrolarımızı yenileyerek güçlenme hedefimizin ilkini iki ilçemizin temayül yoklaması ile başlıyoruz. AK Partimize ve milletimize layık, hizmet aşkı ile yanan kadrolarla davamızın yolunda ilerleyeceğiz. İlçe kongrelerimizin tamamlanmasının ardından milletimizle partimizin arasındaki bağın kuvvetleneceğine inanıyorum. Temayül yoklamamız hayırlı olsun. Düzce teşkilatları olarak büyük gayretler gösteren bir teşkilat olmamızdan dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerinde bulundu.

Genel Merkez belirleyecek
Gümüşova ve Gölyaka ilçe başkanlarını için yapılan temayül yoklamasının ardından kongrelerde seçilecek listeyi Genel Merkez oluşturacak.

İşte adaylar
Gümüşova İlçe Başkanlığı için Cihan Ünal, Burhan Çakır, Engin Mardi, İbrahim Çalışkan ve Ufuk Altuntaş aday oldu.

Gölyaka İlçe Başkanlığı için Alican Dursun, Abdullah Yıldız, Orhan Kandemir, Onur Kabak, Muzaffer Atabaş ve Salih Bal aday oldu.

Haber: C. ÜSTÜNER