31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık kurum ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları, kadın kolları ve partililer eşlik etti. Bıyık programına Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret ederek başladı. İl Müdürü ve personeli ile bir araya gelen Bıyık daha sonra Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.



“1 Nisan’dan sonra birlikte çalışmak istiyorum”
Programına Aziziye Mahallesinde bulunan pazaryerini ziyaret ederek devam eden Başkan Adayı Bıyık, pazarcı esnafı ve vatandaşlara pazar çantası hediye etti. Pazaryerinden sonra eski film platosunda Düzce Belediyesi Temizlik İşçileriyle vardiya değişiminde bir araya gelen Bıyık, “1 Nisan’dan sonra birlikte çalışmak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sosyal Yaşam Merkezindeki kursları da ziyaret eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, kurslar hakkında bilgi aldı.



Daha sonra Düzce Depremzedeler Derneğini’ne rotasını çeviren Bıyık, Çay Mahallesi’ne gitti. Mahalle’ye konvoy halinde giden Bıyık, buradaki ev ziyaretinde mahalle sakinlerine hitap etti.
Bıyık’ın mahalle ziyaretleri Aydınpınar Caddesi ve Beyciler Mahallesi’ndeki kahvehanelerin ardından sona erdi.



Bıyık ayrıca Düzce Ülkü Ocakları tarafından her Perşembe akşamı düzenlenen Kuran’ı Kerim Tilavetine de katıldı.





“Düzce’yi Düzce’liler yönetecek”
Yoğun programı hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP’nin Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “Düzce’ye hizmet etmek için çıktığımız hizmet yolunda kendimizi, projelerimizi anlatmak için Düzce’de sıkılmadık el, ayak basılmadık yer bırakmama adına gece gündüz çalışıyoruz. Yapılabilir projelerle üretken belediyeciliğin gereklerini anlattığımız ziyaretlerimizde her gün yüzlerce hemşerimiz ile bir araya geliyoruz. Düzenlediğimiz ziyaretlerimizde MHP Teşkilatı olarak tam kadro ile sahada yer alıyoruz. Bu çalışma temposunu 1 Nisan’dan itibaren Düzce’ye hizmet etmek için sarf edeceğiz. Düzce’yi Düzceliler ile birlikte yöneteceğiz. Düzce’yi Düzceliler yönetecek” ifadesinde bulundu.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ