Düzce'nin önemli sorunlarının başında gelen modern terminal için 2013 yılının son aylarında yer tespiti ve ihale çalışmaları tamamlanırken şimdi Azmimilli Mahallesi'nde belirlenen alanda çalışmaların başlaması bekleniyor. 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı yapan ve bir dönem aranın ardından AK Parti'den bir kez aday gösterilen Mehmet Keleş de başkanlığı döneminde sık sık terminal konusunda eleştiriliyordu. İhtiyaca cevap veremeyen mekanı ve köy garajını andıran görüntüsüyle hem vatandaşın hem de muhalefetin sık sık diline doladığı ve "Düzce'ye yakışan bir terminal binası yapın" çağrısı yaptığı isimlerden olan Keleş, bugün seçim gezileri kapsamında terminale bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

BASINI 45 DAKİKA BEKLETTİ

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Cuma namazı öncesi Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde olacağını basına duyurdu. Seçim çalışmaları arasında terminali gezerek oradaki sorunları dinleyecek olan Keleş, söz verdiği saatten 45 dakika sonra terminale geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarını soğukta bekleten Keleş, terminale girdikten sonra bir çay ocağında esnafa belediye başkanı seçilmesi halinde Düzce'nin kendine yakışır bir terminale kavuşacağının sözünü verdi.

"Otogar sorununu çözmek için beraber çalışacağız." diyen Keleş, "Başkan olduğum dönemde burayı geçici olarak seçmiştik fakat görüyoruz ki artık burası ihtiyacı karşılamıyor. Eğer Düzce bizi seçerse burada çalışanları yeni yapılacak terminale taşıyacağız ve buraya ödediği bedelin aynısını isteyeceğiz. Buraya beş ödüyorsa oraya elli ödemeyecek" ifadelerini kullandı.

Seçilmesi halinde güzel çalışmaları olacağını vurgulayan Mehmet Keleş, "Takdir sizden, çalışmak bizden." dedi ve Düzce esnafının sorunlarının önceliği olacağını vurguladı.

 

 

Otogar esnafından seçime hazırlık aşamasında destek bekleyen Keleş, ziyaret konuşmasının ardından esnafın sorularını yanıtladı. Cuma namazına yetişmek isteyen Keleş, esnafın cumasını kutlayıp ziyaretini sonlandırdı.

KALICI KONUTLARDA KONVOYLU ZİYARET

Cuma namazından sonra seçim çalışmalarına devam eden Keleş, Kalıcı Konutlar bağlantı yolundan başlayan dev konvoy önce şehir merkezinde tur attı, ardından kalıcı konutları gezdi.