Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram İhalesi yapılan ,çalışmaların ne aşamada olduğu merak konusu olan ve Düzce'nin yılardır özlemini duyduğu otobüs terminali ile ilgili sorularımızı yanıtladı. Değerlendirmeleri sırasında Bayram kesinlikle temel atma töreni yapmayacağının altını çizdi.Bayram şuanda zeminle ilgili bir çalışma olduğunu ve yakın zamandada beton dökümüne başlanacağını duyurdu.

TEMEL ATMA TÖRENİ YAPMAYACAĞIM


Bayram "Terminal alanında şantiye kuruldu ,müteahhit firma çalışmalara başladı ancak bir temel atma töreni yapmadığımız nedeniyle çalışma olmadığı sanılabilir,böyle bir durum yok temel atma törenide yapmayacağım " dedi.Terminalin tanıtımına yönelik bir çalışma yapacağız ve bütün Düzce'ye duyuracağız diyen temel atma töreni yapmak istememesi şu sözleriyle cevapladı.


"Şu yaşanan atmosferden ötürü , bir de terminal konusu üzerine çok konuşuldu bu sebeple temel atma töreni yapmayacağım yeni seçilen arkadaşımız benden sonra yapmak isterse onu bilemem. İnşallah biter ve açılış törenini yapar benim temennim odur.

 

Haber; P.Yıldırım