AK Parti Düzce Belediye Başkan aday adayı Selahattin Aydın, sahada çalışmalarına devam ediyor. Hem esnaf hem yakında yapılacak temayül yoklaması için teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Selahattin Aydın,halkın hayır dualarını alarak destek topladığını ifade etti. Çalışmalarına sessiz sedasız devam ettiğini belirten Aydın, 13 yıllık belediyecilik tecrübelerini Düzce’ye aktarmak istediğini söyledi.

Düzce’de bitirilen hizmetlerin yanında geciken hizmetlerin de olduğunu hatırlatan Aydın, “Niye geç kalındığını en iyi mevcut başkan bilir.” derken, otoban bağlantısı yapılmadan ihalesi yapılan terminalin yeri konusundaki endişelerini dile getirdi.

Aydın, “Bağlantı yolu yapılmadan yapılan terminal ölü yatırım olur. Otoban çıkışı mutlaka yapılmalı. Bağlantı yolu ile ilgili tereddüt varsa süreç yeniden gözden geçirilmeli.” diye konuştu.

Adaylık sürecinde son noktayı koyacak olanın Genel Merkez olduğuna dikkat çeken Aydın, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve teşkilatında gözardı edilmemesi gerektiğini söyledi. Aydın, belediye başkan adayının da iyi bir ekibe sahip kişilerden tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

Aydın, “Düzce için hayırlı olmasını diliyorum. Adayların hepsi birbirinden değerli. Düzce’nin bazı konularda geri kalmışlığı var. Bunun için de birlik ve beraberlik önemli. “Tek başına yönetirim” anlayışı doğru değil. Bu ekip işi. İyi bir ekibi olan aday tespit edilmeli.” dedi. 




Haber: S. KAŞKIR