AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Dün Kaşıkoğlu, önce muhtarları ardından otobüs firması yetkililerini ağırladı.
Türkiye Muhtarlar Derneği ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi yönetimleri, Metin Kaşıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında muhtarlar sorunlarını Kaşıkoğlu’na iletti. 
Muhtarlar Ön Planda

Muhtarlar, sorunlarını iletirken, not alan Kaşıkoğlu, çözüm için ilgilenme sözü verdi. Kaşıkoğlu, en yakın çalışma arkadaşları olarak muhtarları ön planda tuttuğunu da sözlerine ekledi.

Kaşıkoğlu, “Biz sizlerin görev yaptığı mahallelerde, köylerde yaşayan insanlar ile birlikte çok yoğun bir şekilde çalışmalar yaptık. O zamanlar çok terliyorduk. Tabii o zaman da 36 yaşındaydım. Gururla söylüyorum ki şu anda 46 yaşındayım. Sizler siyasetçiler ile birlikte çalışıyorsunuz. Bazen isteklerinizi karşılıyoruz. Karşılayamadığımız zaman üzülüyoruz. Siyaset biraz meşakkatli.” dedi.
Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Yaman ve Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Muammer Ceylan, Kaşıkoğlu’na başarılar diledi. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Kaşıkoğlu daha sonra Düzce Belediyesi'ne ait terminalde, otobüs işletmeciliği yapan firma sahiplerini ağırladı. Firma sahipleri Kaşıkoğlu’na, gelişen Düzce’ye yeni bir terminalin kazandırılması gerektiğini dile getirdi.
Çevre illerde yapılan modern terminallerden birinin Düzce’ye kazandırılmasının en büyük isteklerinden biri olduğunu ifade eden Kaşıkoğlu, bu konunun belediye sorumluluk sahasında olduğunu söyledi.
Terminal Konusu Önemli Bir Konu
Kaşıkoğlu,“Terminal konusu önemli bir konu. Ama bunun ilk ayağı belediyemiz. Belediyemizin sorumluluk sahasında çalışma gerçekleştirilen bir alan. Belediye Başkanımız bizim arkadaşımız dostumuz, parti mensubu bir kardeşimiz. Dolayısı ile onun bu hizmetleri yerine getirme konusunda her zaman desteğimiz yanında olacaktır. Kuvvetli bir şekilde yanında olacağız. Kalkınan bir Düzce’nin en büyük problemlerinden biri olan otogar, şehir içinde sıkıştığı yerden çıkarılmalı. Çevre şehirlerimizde gördüğümüz modern terminallerden birinin de Düzce’de olması hepimizin arzusu. Bununla ilgili olarak Belediye Başkanımız çok ciddi çalışmalar yapıyor. Terminal sorunları da ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bu konu ile ilgili olarak sona gelindiğini düşünüyorum. Sizlerle bile görüşüyoruz. 18 madde uygulaması ile ilgili olarak otoban bağlantı yolu içinde çalışmalar yapılıyor. Kavşağın yapılmasının ardından Düzce’nin modern bir terminale kavuşacağını düşünüyorum.” dedi.

 Haber; E. BEKTAŞ