Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hain saldırısı sonucunda şehit düşen kahraman 4 askerimizden Halil Demir'in Pamukova'nın Hayrettin Köyü'nde gerçekleşen cenaze törenine İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ile İYİ Parti Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir de katıldı.



"Yüreğimiz bir kez daha yandı"
İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, yaptığı yazılı açıklamada, "Saldırıya uğrayarak şehit olan askerlerimizden hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Millet olarak yüreğimiz bir kez daha yandı. Terörle mücadelede topyekün kararlılık ve işbirliği içerisinde hareket etmek gerekmektedir." ifadelerini kullandı.



"Milletimizin başı sağ olsun"
Türkiye'nin birlik ve beraberliğine, Türk milletinin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları bir kez daha lanetlediklerini belirten Er, “Milletimiz birlik ve beraberlik içinde hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçeriden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir. Bu vesile ile şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.