AK Parti’de hafta sonu yapılması planlanan temayül yoklaması öncesinde aday adayları teşkilat üyelerinin karşısına çıkarak kendilerini tanıttı. Düzce Belediye Başkan aday adayları Belediye Sosyal Tesisleri'nde kendilerine verilen sekiz dakikalık sürede kısa öz geçmişlerini ve düşüncelerini dile getirerek önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan teşkilat mensuplarının karşısına geçti.

 

 

KADER ARKADAŞLARI

Tüm ilçe ve beldelerdeki teşkilatların katıldığı tanıtım toplantısında 9 aday adayı alfabetik sıralaya göre oturtuldu. Yan yana oturan İsmail Bayram ile Mehmet Keleş toplantı boyunca kendi aralarında konuşarak gülmeleri dikkat çekti.

 

 

Sırayla kürsüye çıkan aday adayları neden aday adayı olduklarını ve seçildiklerinde neler yapacaklarını belirtti. Bazı aday adayları tanıtım toplantılarındaki konuşmalarında muhalefet partilerini aratmadı. Terminal başta olmak üzere şehirleşme konusunda yaşanan sıkıntılara dikkat çeken aday adayları aday olduklarında bu sorunları çözecekleri iddiasında bulundu.

 

 

Düzce Belediye Başkanlığı koltuğuna talip olan aday adaylarının tek tek kendini tanıtmasının ardından milletvekilleri kürsüye gelerek aday adaylarına nasihatte bulundu.

 

 

Milletvekili İbrahim Korkmaz, tüm adayların birbirinden iyi olduğunu dikkat çekerek, “Kim çıkarsa çıksın Düzce bu seçimlerde en yüksek oyu alacak derken, Milletvekili Fevai Arslan, “Nefislerimizin önüne geçip gem vurmak zor. Siyasi partilerde çekişme ya partiyi bitirir ya da seçimi kaybettirir. Ektiklerini biçme zamanı mart ayıdır.” dedi.

Aday tanıtım toplantısı İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun konuşmasının ardından tüm aday adaylarının teşkilat mensupları ile fotoğraf çektirmesiyle son buldu. 



Haber: S. KAŞKIR