AK Parti İl Başkanı Hikmet keskin ve Ana Kademe İl Başkanları, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında, Ankara’daki Genel Merkez’de 113. birleşimini gerçekleştirdi.

Tüm teşkilatları diri tutmak adına gerçekleştirilen toplantıya Düzce’den de AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Dursun Çakır, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleşen 113. Birleşimde, AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmalar ve teşkilatların yapması gerekenlerin konuşulduğu toplantıda 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilan edilen OHAL kapsamında yapılan değişikler ve düzenlemeler hakkında bilgiler verilirken anayasa değişikliği ile de son bilgilendirmeler yapıldı.

Yıldırım, parti genel merkezinde düzenlenen 113. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, “Türkiye üzerinde karanlık hesabı olanlar hiç ama hiç bizi sevmedi. Çünkü AK Parti, milletin makus tarihini adım adım değiştiriyor, onların karanlık hesaplarını tek tek bozuyor. Yüce milletimizden aldığımız aziz emanete tek gün bile gölge düşürmedik. AK Parti olarak milletin çelikten iradesini temsil ediyoruz. Bu yiğit millete yakışan yiğit siyaseti yaptık.” dedi.