MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen kabulde İl Başkanı Ümit Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak ile teşkilatlarda görev yapan isimler yer aldı.

Propaganda tarihi netleşmedi
Ziyarete ilişkin görüşmenin içeriği hakkında bilgiler veren İl Başkanı Yılmaz, referandumla ilgili MHP lideri Bahçeli’nin kendilerine son günlerdeki gelişmelere dair bilgiler verdiğini kaydeden Yılmaz, “Devlet Bey neden evet dediğimiz hakkında açıklamalar yaptı. Ne zaman propagandaya başlayacağımız hakkında kısa açıklamaları oldu. Propagandaya ne zaman başlanacağına dair tarih netleşmedi. Genel merkezde netleştirmedi. Tarih netleştiğinde bize talimat verilecek. Mart ayına sonuna doğru Düzce’ye bir heyet gelerek partili arkadaşlarımızı bilgiler verecekler.” Dedi.

Akçakoca teşkilatı için görüşmemiz olmadı, o konuda tasarruf bizde
Yılmaz, anayasa değişikliği sürecinde genel merkezin izlediği politikaya tepkilerini göstermek amacıyla istifa kararı alan Akçakoca ilçe teşkilatının durumuyla ilgili Bahçeli’yle görüşüp görüşmediklerine ilişkin soruya şöyle yanıt verdi:

“Bu konuda bir görüşmemiz olmadı. Akçakoca teşkilatıyla ilgili tasarruf bizde bu konuda birkaç tane başvuru var. Birkaç arkadaşımız başvuru yaptı. Bu isimler arasında değerlendirme yapıp partimize en yakın arkadaşımızı görevlendireceğiz.”