TFF’nin 2 ve 3. Liglerin iptal edilmesi kararına Düzce’den tepkiler yükselmeye devam ediyor. Yaptığı açıklamada kararın asla kabul edilemez olduğunu söyleyen CHP Merkez İlçe Başkanı Can Koyuncu,  “TFF’nin 2 ve 3. Lig maçlarının iptal edilmesi kararını açıklamasından sonra play-off ve şampiyonluğa adım adım yaklaşan Düzcespor’umuzu yok saymaktır. Bu karar Düzce’de büyük tepkiye neden olmuştur. Tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları takımımızın yanında yer alarak haklarını savunmaktadır” dedi.

“Bu karar bizleri derinden üzdü”

TFF’nin aldığı bu kararın kendilerini derinden üzdüğünü dile getiren Koyuncu, “TFF’nin  almış olduğu bu yanlış karar koca çınarımız Düzcesepor’umuza ve bu kente gönülden bağlılığı bulunan Örgütümüzü de derinden etkileyerek üzmüş olduğunu belirtmek isteriz” diye konuştu.

“TFF’yi bu kararından dolayı şiddetle kınıyorum”

TFF’nin almış olduğu bu kararı şiddetle kınadıklarını kaydeden Koyuncu, “1967 yılında kurulan koca çınarımız, şehrimiz ve hepimizin ortak paydası olan Düzcespor’umuza yaşatılmış olan bu mağduriyeti hiçbir şekilde kabul ve tasvip etmiyoruz. TFF”yi almış olduğu bu yanlış ve mağdur edici karardan dolayı şiddetle kınıyoruz. Bu bağlamda Düzcespor’umuzun çıkarlarını sonuna kadar savunacağımızın hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.