Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı keleş dur durak bilmiyor. Keleş Hergün düzenledikleri çalışma planı doğrultusunda seçim gezilerini büyük bir titizlikle yürütüyor. Başkan adayı Keleş bu kapsamda bugün bir ziyarette Türk Hava Kurumu (THK) Düzce Şube Başkanlığına gerçekleştirdi. Şube başkanı Kenan Varol olmadığı için Keleş ve ekibini Şube Başkan Yardımcısı Ömer Atbinici ve diğer üyeler karşıladı.


Ziyaret sebebiyle teşekkür konuşması yapan Şube Başkan Yardımcısı Ömer Atbinici kalıcı işyerlerinden yer tahsisi yapılan ve kısa sürede açılması beklenen Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi'nin Düzce'de açmayı planladığı meslek yüksek okulu için destek istedi.


Ak Aprti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş ise "daha önce kurum olarak sizlerle çok güzel işlerin altına imza attık" diyerek "bundan sonraki süreçte eğer tekrar Başkan seçilirsem yine çok güzel projelerin altına birlikte imza atacağız" dedi. Türk hava Kurumu (THK) Meslek Yüksek Okulu'nun ilimize kazandırılmasını taktirle karşılıyorum diyen Keleş Düzce bunu hakediyor ben inanıyorum Düzce büyük bir üniversite şehri olacak ifadelerini kullandı.Ziyaret esnasında bulunamayan Şube Başkanı Kenan Varol'ada teşekkür etmeyi unutmayan Mehmet Keleş hazırladıkları brifing raporlarını okuyarak değerlendireceklerinin sözünü verdi ve bütün ziyaretleri esnasında ağzından hiç düşürmediği Düzce'yi "Ortak Akılla yöneteceğiz"sözünü yineledi.

 
Haber;P.Yıldırım