Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adayı olmak isteyen isimler resmi başvurularını yapmaya devam ediyor. Ak Parti Kaynaşlı İl Genel Meclis Üyesi Muharrem Tok, Ak Parti Kaynaşlı İlçe Binası'nda düzenlediği basın açıklamasıyla resmen aday adayı olduğunu açıkladı.

Kaynaşlı'ya bağlı köylere ilk sıcak asfaltın Ak Parti döneminde geldiğini vurgulayan Tok, Başkan olarak seçilmesi halinde “Sosyal ve kültürel faaliyetleri ön planda tutacağız. Şehirciliğe önem vereceğiz. İlçemize üniversite geldi ama altyapısız geldi. Bu altyapı sorununu çözüme kavuşturacağız. Kaynaşlı için hazırlanacak projeleri Ankara'ya gönderdikten sonra beklemek değil takip etmek en büyük görevimiz olacak. Konuşan değil konuştuğuna yapan bir belediye başkanı olarak çalışacağım.” ifadelerine yer verdi.

Kaynaşlı'da görev yapacak belediye başkanının halkın gönlünü kazanması gerektiğini savunan Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin “Düzce bulunduğu makam ve mekiileri hak etmeyen insanlar var. Düzce halkı 3 dönemdir Ak Parti'ye büyük desteğini sunuyor. 3 dönemdir %72'lerde olan oy oranımızı bu seçimlerde %80-85'lere çıkarmayı hedefliyoruz. Geriye kalan %15'lik bir oranı ise muhalefete bırakıyoruz. Yerel seçimlerin ardından 2 yıl içerisinde ilçede bir gelişme kaydedilmezse görevi bırakırım.” şeklinde konuştu.

Muharrem Tok'un da resmi başvurusu ile Kaynaşlı'da belediye başkanlığı aday adaylığı için Ak Parti'den başvuruda bulunanların sayısı dörde yükseldi.