10 Şubat’ta AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevinden istifa eden Ali Tokgöz,  Öncü TV’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış’ın milletvekilliği döneminde 9 yıl danışmanlığını yapan Tokgöz, Düzce halkından siyasete ve siyasilere çok yakın bir ilgili olduğuna dikkat çekti. 

AK Parti’de aday adayı çokluğunun kendisi için dezavantaj oluşturmadığını ifade eden Tokgöz, Ankara’yı ve bürokrasiyi bildiğini ve seçilmesi halinde acemilik yaşamayacağını vurguladı.

Yakış’ın danışmanlığını yaptığı dönemde Düzce’yi  yakından tanıdığını ve sorunlarına hakim olduğunu söyleyen Tokgöz, Düzce’nin gelecek yıllarını bir master planı ile belirlemek istediğini söyledi.Tokgöz, “Gelişmiş şehirlerde şehirlerin tamamı çok önceden planlandığını görüyoruz. Bende bir master planı çerçevesinde Düzce sınırları içindeki her köşeyi üniversite, bilim adamları işbirliği yerel ve genel yöneticilerle birlikte halkı da içine katarak planlaması yapılması taraftarıyım. Bu uğurda elimizden gelenin yapılması taraftarıyım. Bunun için elimden geleni yapacağım.”dedi.

Haber;S.KAŞKIR