Milliyetçi Hareket Partisi yarın genişletilmiş İl Başkanları toplantısı yapılacak. Yarın 10.00’da başlayacak olan toplantının gündemi bir hayli kalabalık konu ile ilgili bilgiler aldığımız MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, ana gündem maddesinin anayasa değişikliği olduğunu ifade etti. Danışmaz, bunun yanında seçim, teşkilat içi çalışmalar, dış politika ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan teşkilat seçimleri ile ilgili bir araya gelindiğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığından Denizli’de il başkanları toplantısı yarın saat 10.00’da başlıyor. 3 gün sürecek olan toplantıda önemli kararlar alınacak gibi görünüyor. Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz da toplantıya katılıyor. Toplantının ana gündem maddesini ise anayasa değişikliği oluşturuyor. Ayrıca Türkiye’nin gündemindeki konuların yanı sıra dış politikanın da değerlendirileceği toplantı 3 gün sürecek.

Bu toplantı aynı zamanda, partinin genel seçimin ardından tam katılımlı ilk toplantısı olacak. Önemli sonuçlar çıkacağı düşünülen toplantıdan sonra özellikle MHP'nin seçim sonrası hareketliliğinin başlayacağı ve çalışmalarına hız vereceği söyleniyor.

Haber; R. BAL