AK Parti ilçe divan toplantısı geniş bir katılım ile il binasında yapıldı. Toplantıya Milletvekilleri Metin Kaşıkoğlu, Celal Erbay, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Keskin, eski Milletvekili Fahri Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Parti yöneticileri ile partililer katıldılar.
Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin yaptığı konuşmada yeni hastahanenin temeli atılacak ve bölgenin en büyük ihtiyacını karşılayacak, teşvik süresi Milletvekillerimizin çalışmalarıyla 3 yıl daha uzatıldı ayrıca duble yollar konsunda büyük ilerlemeler kaydettik dedi.
Eski Milletvekili Fahri Çakır yaptığı konuşmada sizlerle yeniden biraraya gelmek ve sohbet etmek çok güzel Düzce'de siyaset yapmak kolay değil ama biz bunun temelinde olmaktan çok mutluyuz siyaset gönül ve vatan meselesidir, AK Parti halkın ihtiyaçlarından doğdu ve hiç bir zaman birimiz hepimizden akıllı olamaz 70-80 milyonluk nufusu yönetmek kolay değildir. Heryerde sıkıntı var yaklaşan seçimlerde sıkıntılar dahada artar diyen Çakır bu teşkilatlar olmadan hiç bir şey olmaz bu parti cebinde sigara parası olmayanların kurduğu bir partidir ve bu yolculukta kimse kimseyi yanlız bırakmasın dedi.
İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın İl Genel meclisinde yapılan çalışmalar hakkında bigiler verdi ve ilin ihtiyaçlarını tesbit edip sorunları gidermeye çalıştık 2010 yılı bütcesi hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı konuşmada hızlı ve tempolu seçim sürecinin ardından ilk kez bu kadar kalabalık bir toplantıda biraraya geliyoruz seçimlerin ardından siyasi partili gibi görünüp partili olmayanlar eleştiri iftira ve yalanlara karşı hazır olduğunu Belediye meclis üyeleri çok başarılı bir ekip ve iyi hizmetler üretiyoruz ancak Düzce Belediye'si üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara biz müsade etmeyiz. Defalarca bu konularla ilgili uyarılarda bulunmama rağmen halen haksız yere eleştirilyoruz bunun kimseye bir fayda sağlamayacağını önümüzdeki süreçtede göreceğiz dedi.
İl Başkanı Fevai Arslan Ankara'da İl Başkanları ile yapılan toplantıda yapılan görüşmelerle ilgili bilgiler verdi. Arslan toplantıya katılanlara teşekür ediyoruz parti içinde kırgınlıklar olabilir eğer varsa bunları unutalım dedi.