CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan,  İl ve Merkez ilçe Yönetimleri ile birlikte, siyasi partileri ziyaret ediyor. Tozan İşçi Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin il başkanları ile bir araya geldi.

Tozan’ın İşçi Partisi ziyaretine Genel Başkan Doğu Perinçek’in tutuklanması damgasını vurdu. Burada yaptığı konuşmada, Göreve yeni gelmiş bir yönetim olarak siyasi partileri ziyaret ettiklerini belirten Tozan, Ak Parti’ye açılan kapatma davasında olduğu gibi, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in tutuklanması ile ilgili olarak da yargının bağımsızlığına inandıklarını söyledi. Tozan,  ziyareti sırasında gündemi değerlendirme imkanı da bulduklarını ifade etti.

 Ziyaretinden ötürü Tozan’a teşekkürlerini sunan İşçi Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez ise ‘ Genel başkanımız içerde. Ancak moralimiz bozuk değil, biz abdestimizden eminiz’ diye konuşurken,. Milletin ayağa kalkma zamanının geldiğini,  hükümetin tavrının da bu süreci hızlandırdığını ifade etti.

Tozan ve Beraberindeki CHP heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz’ı da ziyaret ederken, buradaki konuşmasında Ilgaz’ın yakın arkadaşı olduğunu dile getirerek, muhalefetin de bir yönetim biçimi olduğunu, Düzce için doğru olacak her fikre destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Tozan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz ise, eskiden CHP ve MHP denildiğinde acı olayların akla geldiğini, yaşanan demokratik sürecin iki parti mensuplarını bir masanın etrafında sorunları tartışabilecek bir noktaya getirdiğini söyledi. Ilgaz, Tozan’ın hem arkadaşı, hem de meslektaşı olduğunu ifade ederken, gerektiğinde hayırlı olduğuna inandıkları konuda herkese destek vereceklerini söyledi.