Abdüllatif Şener tarafından kurulan Türkiye Partisi'nin Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Parti Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Vali Bülent Kılıç'ı ziyaret ettiler.

Vali Bülent Kılınç “Güzel bir yönetim sistemi bunun değerini bilememiz lazım. İçinde söz sahibi olmak isteyen herkez sebestçe ve özgür iradesiyle, siyasi parti kurabiliyor. Sivil toplum örgütü kurabiliyor ve görüşlerini ifade edebiliyor. Yönetime talip olabiliyor.” diyen Kılınç şöyle devam etti “Gerçekten çok güzel bir sistem bunun değerini iyi bilememiz lazım. Artık kavgalı, dövüşlü günler geride kaldı. Herkes hukuk içerisinde, demokrasinin kuralları çerçevesinde, özgürce fikirler beyan edebilmeli, görüşlerini ifade edebilmeli, ülkemizin daha iyi ve güzel günlere gitmesi anlamında çalışmalar yapabilmelidir.”dedi.

Türkiye Partisi Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık ise “ Devletimize, milletimize hizmet etme yolunda bahsettiğiniz gibi kavgasız, birleştirici bir siyaset uslubuyla bu yönetimde görev aldık. Her zamanda söylediğimiz bir şey var; Düzce'de il teşkilatımız hayırlı olsun. Milletimizede hayırlı olsun. İnşallah Düzce siyasetine değişik bir renk gelecektir. Bizim üslübümuzda kesinlikle kavgacı, ayırıcı, ayırıştırıcı bir siyaset olmayacaktır.” dedi.

İl Başkanı Erdoğan Bıyık teşekkürlerini sunarken Vali Bülent Kılınç'da hoşgeldiniz dedi.