Ticaret ve Sanayi Odası olağan meclis toplantılarını 5 yıldır basına kapalı olarak gerçekleştiriyordu. Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz ay yapılan toplantıda, toplantıların basına açılmasıyla ilgili sunulan önergenin kabul edilmesiyle dün akşam çok sayıda gündem maddesi ile toplantı gerçekleştirildi. Oda Mizanı oylamayla 11. kez reddedildi.

11.KEZ REDDEDİLDİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerinin yer aldığı ve gelir gider tablosunu gösteren oda mizanı meclis üyeleri tarafından kabul edilmedi. Mizana red oyu veren üyelerin gerekçeleri ise  Başkan Çakır’ın yaptığı aşırı harcamalar ve yapılan çalışmalardan meclis üyelerini bilgilendirmemesi oldu.

33 BİN TL’LİK ÖNERGEYE RED

TSO toplantısında odanın web sitesinin yenilenmesi için 20 bin TL ve odaya fotoğraf makinası alınması için 13 bin TL bütçe talep edilirken meclis üyeleri talep edilen bütçenin fazla olduğu gerekçesiyle önergeyi kabul etmedi.

MANŞET GAZETESİ’Nİ KÜRSÜDE GÖSTERDİ

Toplantıda söz alan meclis üyesi Tuncay Şahin, Manşet Gazetesi’nin 3 Şubat Salı günü yayınlanan sayısındaki Belediye ‘Artezyen’e Taktı!’ adlı manşet haberini göstererek Başkan Çakır’ın sanayicinin sorunlarıyla yeterli düzeyde ilgilenmediğini iddia etti.

4 GÖREVİ SON BULDU

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır’ın üyesi olduğu Düzce TEKNOPARK, ABİGEM, MARKA, ve Çilimli Organize Sanayi Bölgesi görevlerinin son bulması için meclis üyelerinin verdiği önerge üye Sibel Tuncer tarafından okundu. Yapılan oylamayla 7’ye 13’le önerge kabul edildi. Başkan Fahri Çakır’ın görevlerine TSO Meclisi tarafından son verilmesinin ardından yerine kimlerin getirileceği TSO’nun yapılacak olan toplantısında belli olacak.

BİRLİK MESAJI

Toplantıda hakkında yapılan eleştirileri sükunet içerisinde dinleyerek not olan Başkan Çakır kürsüde kendisine yönelik yapılan eleştirileri yanıtladı. Çakır, meclis üyelerine birlik mesajı verdi.

Haber;S.KAŞKIR