AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Bal'ın daveti üzerine Vali Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başsavcı Ramazan Solmaz, Milletvekilleri, İGM üyeleri, AK Partili yöneticilerden oluşan 60 kişi Kardüz Yaylası'nda hem piknik hem de inceleme gezisinde bulunmuştu. Kardüz’de yaptıkları incelemelerle ilgili bilgi veren Milletvekili Fevai Arslan, turizme kazandırılması için prosedürün tam tamamlanmadığını ve yazışmaların devam ettiğini dile getirdi.
Prosedür tam tamamlanmış değil
Arslan, “Kardüz Yaylası'nda valimiz, alay komutanımız, başsavcımız ve belediye başkanlarımız ve partililerimin geniş katılımıyla piknik programında beraber olduk. Kardüz Yaylası'na biz bir kayak merkezi düşünüyoruz. Bunun için bakanlıkla ilgili yazışmalar valilik kanalıyla devam etmekte. Biz de siyasetçiler olarak bu yazışmaların takibini yatmaktayız. Kardüz Yaylası'nı turizm alanına açmanın arifesindeyiz. Prosedür tam tamamlanmış değil. Bunu nihayete erdirmek için de valimiz, il başkanımızla, Gölyaka Belediye Başkanı, kaymakamı ile birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
Paramız yettiği kadar yapacağız
Kardüz yaylasının yolu ile ilgili ödeneğin çıktığını ifade eden Arslan, yaz aylarında asfalt çalışmalarına başlanacağını söyledi. Arslan, “Yoluyla ilgili olarak bu sene ödenek çıktı. Öncelikle virajların düzeltip azaltılması, sanat yapıları var. Bunları paramızın yettiği kadar yapacağız. Önümüzdeki yaz bu yolun yapına devam eder ve asfalt çalışmalarına başlarız.” şeklinde konuştu. 

Haber: S. KAŞKIR