DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimde partisinin Düzce Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyeleri ile İl Genel Meclis Adaylarının tanıtım toplantısı için Düzce’ye geldi.

 

Bir restoranda düzenlenen aday tanıtım töreninden Türker, Düzce’nin tek kadın başkan adayını ve meclis üyelerini tanıttı. Türker, aday tanıtımında yaptığı konuşmada hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi. Yerel seçimin genel seçim havasında olduğunu ifade eden Türker, şöyle konuştu:

 

“Bu seçim önemli bir seçim. Bizi bir yol ayrımına götürüyor. Ya güce tapanların var olduğu yolsuzluğun desteklendiği yoldan gidilecek yada ilkeli inançlı bozuk düzeni değiştirecek idealist insanlar safına geçerek yeni bir oluşumu belirleyeceğiz.”

 

ÇEKİÇ SİZİN BAŞINA GELECEK DEDİK

 

İktidara yüklenen Türker, Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde itibarını kaybettiğini belirtti.
Türker, “Ey AKP’liler bir gün bu hukuk size de lazım olacak. Herkese çivi muamelesi yapılıyorlar, bir gün çekiç sizin de başınıza gelecek dedik. Türkiye’nin itibarı sıfıra düşürülmüştür. Gittikçe kötüye gidiyor. Başbakan dün onlarla birlikteydi şimdi Feytullah Gülen cemaatini eleştiriyor. “ dedi.

“Türkiye’de sol partiye ihtiyaç var.” Diyen Türker, mevcut partilerin Sol’la alakası olmadığını söyledi.  Türker, “Bu konuda karşımıza bir iki parti getirdiler. Bunların solla yakından alakaları yok. Bunlar alternatif biz olacağız, oyları bölmeyin. 12 yıldır bunu söylediler, kendi aralarından aday çıkartamadılar. Kendilerinin hırsızla suçladıkları İstanbul’da belediye başkan adayı yaptılar.” dedi.

 

Yerel seçimlerin soyguna dur demenin, hesap sormanın zamanı olduğunu vurgulayan Masum Türker, Yeni kadrolarda gençleri öne çıkaran Düzce teşkilatına teşekkür etti. Türker, En çok kadın aday çıkaran parti olduklarına dikkat çekti.

 

 

TAYYİP’DE DİĞERLERİ DE TIRIS GEÇER!

 

Türker, “Kadınlar siyasetin içinde olmazsa başarılı olmayacağını düşünen partisiyiz. Türkiye’nin her tarafından en fazla kadın aday gösteren partiyiz. Demokratik solcular gücünü halk ve haktan alır. Bütün demokratik solcuların inandığı gibi Allah’a inanıyorum,, vatana da inanıyorum gerisi Tayyib’de diğerleri de vız gelir tırıs geçer!” dedi. Türker konuşmasının sonunda belediye başkan adayları ve meclis üyelerini tek tek tanıttı.

HABER; S.KAŞKIR