Bölge sorumlusu Erol Erdem bizim iktidarımız döneminde kavga, terör ve işsizlik bitirilecek bu nedenle iktidara talibiz dedi.
Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Demokrasi Hareketi Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce İlindede İl ve İlçe teşkilatlarının kurulma çalışmalarını tamamlıyor.
Çalışmaları yerinde görmek için üç gün önce ilimize gelen İçanadolu Bölge sorumlusu Erol Erdem üç günlük çalışmanın sonunda televizyonumuzu ziyaret etti. İl ve İlçe Teşkilatı Başkan ve yöneticileri ile birlikte gerçekleşen ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren Erdem Düzce esnafı kan ağlıyor. İşsizlik had safada. Düzce fakirleşmiş ve büyük sorunlar var. Bizler bu sorunların çözümü için iktidara geldiğimizde neler yapabiliriz diye hazırlıklmarımıza başladık dedi.
Her ilin ayrı ayrı dosyalarının hazırlandığını ve öncelik sırasına göre yapılacak çalışmaların belirleneceğini belirten Erdem teşkilatlanma çalışmamız tamamlandı. Bizim teşkilatlarımızda belli bir partinin mensupları olmayacak. Her siyasi görüşten insanlar kadın ve gençliğe büyük önem veriyoruz. İktidara geldiğimizde terör, yoksulluk, işsizlik ve kavgaya son vereceklerini söyledi.
İl Başkanı Kenan Fırat teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık ve artık köylere mahallelere gidip programlarımızı anlatacağızç. Halkın taleplerini dinleyeceğiz ve çalışmalarımız sonucunda giderek dahada büyüyen bir hareket olcağız. Bu milleti AK Partiden kuratacağız dedi.