Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye değişim hareketi Düzce il ve ilçe teşkilatları ilk toplantılarını dün akşam Hızel Otel'de düzenlenen toplantıya il merkez ilçe ve Düzce ilçelerinin teşkilatları ile hareketin örgütlenme bölge sorumlusu Ömer Adıgüzel katıldı.
İl Başkanı Kenan Fırat yaptığı konuşmada teşkilatların il genelinde kurulduğunu ve iktidar yürüyüşünün başladığını dile getirdi.
Teşkilatlanmanın zorluklarından söz eden Fırat, “Tek başıma başladığım bu çalışmalar sırasında çok zorluklar çektim. Geldiğimiz noktada artık sizlerinde desteğinizle bu çalışmaları daha rahat yapacağımıza inanıyorum.” dedi..
Düzce siyasetinin değerlendiren Fırat, ülke gündeminede değinerek “Ekonomik olarak bir ülke çökebilir. Bizler peynir ekmek yiyerek vatanı kurtarırız. Biz bu harekete siyasi olarak değil vatan meselesi olarak gördüğümüz için katıldık.” dedi.
Teşvik geldi osbler kuruldu ancak birer birer solmaya başladılar. Çoğu tekstil fabrikası bir gecede başka illere gidebilecek yatırımlar bunlar diyen Fırat Düzce'nin kalkınması için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Türkiye Değişim Harekiti'nin örgütlenme bölge sorumlusu Ömer Adıgüzel yaptığı konuşmada Mustafa Sarıgül'ün başlattığı Değişim Hareketi'nin giderek çığ gibi büyüdüğünü ve 2011 yılında hedeflerinin iktidar olduğunu dile getirdi.