MHP Genel Başkan yardımcısı Tunca Toskay Düzce ziyaretine İl teşkilatından başladı. İl Başkanı Abdullah Danışmaz İl teşkilat mensupları merkez ilçe, il kadın kolları, ilçe ve belde teşkilatları ile partililerin büyük ilgi gösterdiği ziyaretde Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ta hazır bulundular.
İl binasındaki buluşmada benim annem Düzceli bu nedenle bende Düzceli sayılırım. Fakat sık sık biraraya gelemiyoruz. Bir etkinliğiniz ve çalışmanız olursa beni çağırın gelirim. Bu ziyaretin geç yapılmasının nedeni ilin beni çağırmamasıdır dedi.
Toskay ayrıca MHP il teşkilatı Düzcede önemli işler başardı. Önümüzdeki seçimlerde de aynı gayreti göstermenizi bekliyorum. Türkiye kötünün ötesinde, gerçek bir tehlike var ve kaygılar arttı.
Ben sabah Düzce'ye gelmeden Genel Başkanımızla görüştüm sizlere selam gönderdi ve 29 Martta gösterilen çalışmanın daha fazlasını beklediğini söyledi. Benim Düzce'yle manevi bağım farklı bu nedenle sizlerden ciddiyetle sıkı bir şekilde çalışmalarınızı sürdürmenizi bekliyorum. Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği benim için kim olduğu hiç önemli değil. Bizim amacımız tek başına iktidar olmak ve memlekete olan borcumuzu ödemek zorunda olduğumuzu sizlere hatırlatmak dedi.