Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Zafer Teber, teşkilat üyeleri ile birlikte hiç durmadan alan çalışmalarına devam ediyor. Kalıcı Konutlarda çalışmalarını sürdüren CHP çalınmadık kapı bırakmamakta iddialı. Vekil adayı Teber, ''CHP, değerler ve ilkeler temelli siyaset yapan ve verdiği sözleri tutan partidir. CHP’nin her sorun için gerçekçi çözümleri vardır. Yetişmiş kadroları ve akılcı projeleriyle CHP, Türkiye’yi yönetmeye hazırdır.'' cümleleri ile vatandaşların ellerini sıktı.


CHP Milletvekili Adayı Zafer Teber, parti il başkanı, Gençlik Kolları İl başkanı ve üyelerle birlikte 1984 yılında kurulan Düzce Musiki derneğini de ziyaret etti. Başkan Gönül Aydın'la sohbet eden Teber, Düzce'de Türk Sanat Müziğini yaşattıkları, sanata verdikleri değer ve yeni musiki sever öğrenciler yetiştirdikleri için gönülden kutladığını dile getirdi.


1.Sıra Milletvekili adayı Zafer Teber ayrıca Bolu CHP İl başkanlığında Bolu Milletvekili Tanju Özcan'nın daveti ile teşkilatın toplantısına katılım sağladı. Düzce Teşkilatının seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Teber, Bolu örgütünün de çalışmaları hakkında bilgiler aldı.