CHP İl Başkanı Nurettin Türkmen, bugün düzenlediği basın toplantısı ile iktidara yüklendi. Türkmen, üç dönemdir ülkeyi iki dönem Düzce’yi yöneten iktidar partisinin güç zehirlenmesi ile ülkeye zarar verdiğini savundu. Son günlerde kullandıkları sözlerle ülke gündemine oturan Düzce milletvekillerini ve Ak Parti idaresindeki Düzce belediyesinde geçmiş dönemlerde yapılan hizmetleri eleştirdi.

 

HURDALIKTA TRİLYONLAR YATIYOR

 

Türkmen, “iktidar partisi belediye başkanının eserlerinden bahsediyor. Bu eserleri düzce belediyesi hurdalığında götürebiliriz. Hurdalıkta milyonlar trilyonlar yatıyor. Sökülen direkler çöplük haline dönüşmüş. Milletin parası ile yapılan yatırımların ne halde olduğunu görmek lazım. O yatırımlara verilen paralarla Düzce’nin birçok sorunu çözülebilirdi. 3 terminal 2 pazaryeri, otoparklar yapılabilirdi.” dedi.

Düzce halkının birçok sorunu varken bu kadar Düzce gündeminin gereksiz yere meşgul edilerek kente zarar verildiğini de sözlerine ekledi. İktidar Partisi’nin bu seçimlerde başarılı olmayacağını savunan Türkmen, CHP belediye başkan adayı Basri Karslıoğlu’na halkın büyük teveccühü olduğunu belirterek ‘”30 Mart yerel seçimleri Düzce’de sonun başlangıcı olacak. Büyük başarı bekliyoruz. Karslıoğlu isminin adı birleştirici güç olmuştur.” diye konuştu.

 

 

DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI AVM YAPARLAR!

 

Türkmen, Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın “benim işin el kaldırıp el indirmek” sözü ve Osman Çakır’ın “kültür merkezi terminal olsun “önerisini de değerlendirdi. Türkmen, “Onların TBMM’de tek görevleri zaten el kaldırıp el indirmekti. Kültür merkezini terminal yapan zihniyet, devlet hastanesi inşaatını da AVM yapar. Düzce’ye ne hizmetleri var ne de çabaları var. Halkı yok sayan menfaat ve yandaşlarını hizmet etmeyi görev bilen kişiler. Bular düzce milletvekili falan da değiller.” dedi.

 

CUMAYERİ’NDE ADAYLIĞINI KOYDU

 

 

Türkmen’in açıklamasından sonra CHP Cumayeri belediye Başkan Adayı Nevzat Keleş de adaylık başvurunu teslim etti. Cumayeri’nde kendi tabiri ile “süper” bir ekip kurduklarını söyleyen Keleş, basın mensuplarına iddialı açıklamalarda bulundu. “Benim reklama ihtiyacım yok” diyen Keleş, “Cumayeri’nin bana ihtiyacı varsa bu davada bende varım dedim. Hedefim oyların büyük çoğunluğunu almak istiyorum.”dedi.

 

Haber; S.KAŞKIR