Facebook hesabından yaptığı paylaşımlar gündemden düşmeyen AK Parti Düzce eski il Başkanı Saim Tut, içeriğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı hedef tahtasına koyduğu paylaşımlarını üst üste sıralayarak bombardımana devam etti.

Önce paylaştı sonra sildi
Sosyal medyada dünden akşamdan itibaren Ataş’ı hedef alan açıklamalar yapan eski il başkanı ilk olarak paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Düzce’ye gelir ve benim zamanında partiye delege bile kabul etmediğim beyefendinin dizinin dibine döğelir. 7 Şaklabanlık, 8 kıta pirzola-ama süt kuzusu yani-, bu arada adam iğvalarını üfler.. Bakan kim, başbakan kim? Vurur geçer Mustafa Ataş, delikanlı kuzular ve İmam Hatipliler uğruna... Var ki, Reis uyansın... Pehhh pehhhh”

Tut’un Ataş’a yönelik bu paylaşımını bir süre sonra hesabından sildiği görüldü.



Eski başkan Tut’un neden böyle bir adım attığı bilinmezken Ataş’a yönelik mesajlarını bugün de sürdürdü.

Ataş’a veryansın etti
Üst üste yazdığı üç ayrı mesajda Ataş’a adeta veryansın eden Tut mesajlarında, “Beni yargılamadan önce, herkes kendi vicdanına bir dokunacak... Adalet duygusunu bir yoklayacak... Haksızlıklar karşısında susmak ne demek, nasıl bir acizliktir bunu, yani kendini sorgulayacak... Söz biter.... Herkes sindirilmiş, korkak ve pırsık... '' Tabi efendim, emredersiniz paşam '' modunda. Dün asker ve savcılardı, bugün parti babaları... Vesayet aynen devam ediyor... Değişen sadece şekil... Bravo bize, 16 yılın sonunda geldiğimiz duruma bakın... AK Parti bir yenilenme düşünüyorsa önce Genel Merkeze çöreklenmiş Mustafa Ataş gibi egosu tavan yapmışlardan kurtulmalı.. Adam kendisini Recep Tayyip Erdoğan sanıyor... Ayıp ayıp.... Ve gelip orda burda ahkam kesiyor.. AK Parti Teşkilat Başkanlığı bu adamın eline kalmışsa, durum fenadır yani....” ifadelerine yer verdi.






Haber:Y.SEVER