CHP İl Başkanlığı’nını Ramazan Bayramı nedeniyle parti il binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine CHP İl Başkanı İlhan Duru, CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, CHP Milletvekili Adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, CHP eski İl Başkanı Vaildan Cemşit ve partililer katıldı.

“Çalışmalarımızı kuvvetlendirerek buradan bir milletvekili çıkartmak için çalışacağız”
CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru yaptığı bayramlaşma konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu baskın seçim sürecine girdik. Bu aşamada güzel bir şekilde örgütlenerek adaylarımızı belirledik ve sahalara inip çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sahalarda bizlerle konuşanların bizlere verdiği mesajlar bu sefer ki şansımızın daha yüksek olduğunu söylüyorlar. Çalışmalarımızı daha da kuvvetlendirerek buradan bir milletvekili çıkartmak için ona göre çalışacağız. Bunun için sizlerin de çabaları çok önemlidir. Burada fazla sözü uzatmadan milletvekili adaylarıma sözü bırakmak istiyorum.”

“Yarın belediye için de aynı gücü aynı birlik ve beraberlikle devam edeceğiz”
CHP Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran ise şu ifadelerde bulundu:

“Değerli yoldaşlarım bu bayram gününde bayramınızı kutlayarak başlamak istiyorum. Bugün bu güzelliği görmeyen ve ebediyete ulaşan bütün yoldaşlarımızı da sizlerin huzurunda yad ediyorum. Saygıyla anıyorum. Şunu biliyoruz ki zafer inananlara aittir. Başarı inananlara aittir. Bizler de başarıya inanıyoruz. Burada bitmeyecektir ve arkası da gelecektir. Yarın belediye için de aynı gücü aynı birlik beraberliği aynı yoldaşlık duygusunu vurgulayarak devam edeceğiz. Bugün çok güzel bir fotoğrafla birlikteyiz.”



“2 vekil çıkarmak mümkün değil; rüzgar ne kadar bizden yana dönerse dönsün Düzce çok zordur”
CHP’nin Düzce 2.Sıra Millletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü, partililerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnşallah 24 Haziran akşamı umarım 8 Temmuz akşamına kalmaz da 24 Haziran akşamı sizlerle birlikte çifte bayram kutlarız. Heyecanlandım karşınızda. Kendi öz evladımızı başkan adayı gösterdik. Çok da güzel bir performans sergiledi. Zaten hepimizin içine sinen bir aday olmuştu. Sahalara çıkıp çalışabileceğimiz aday olmuştu. Bizleri şaşırttı bizleri utandırdı. Keşke onun kadar çalışıyor olabilsek. Elimizden geleni yapıyoruz. Şunu istiyorum. Hani hep diyorsunuz ya 1 milletvekili gönderelim. Tabi ki 2 tane milletvekili yollamak kolay değil. Sürpriz olur. Rüzgar ne kadar bizden yana dönerse dönsün Düzce çok zordur. Siz 2.sıra adayının 1.sıra adayından daha fazla çalışmasını beklemiyor musunuz? Bekliyor musunuz? 2.sıra adayı, 1.sıra adayı kadar çalışıyor mu çalışmıyor mu? Vallaha alkışlayarak olmuyor. Akşam Çilimli’nin köylerindeyim. 1 minibüs insan benimle gelmezse kırılacağım güceneceğim. Şurada bir hafta kaldı. Ramazan da bitti. Oruçlarımızı da tuttuk. Allah kabul etsin. Yanımda yakınımda durun ki elimden de tutun. Yalnız bırakmayın beni.”



Konuşmanın ardından 2 milletvekili çıkartmak istediklerini ifade eden partililer birbiri ile bayramlaştı.

İYİ Parti’den CHP’ye ziyaret
Öte yandan, partilerin bayramlaşma ziyaretleri kapsamında İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakan, İYİ Parti’nin Düzce Milletvekili Adayları Ercan Katırcıoğlu Reyhan Ataseven Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti.



Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, misafirlerine teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

Katırcıoğlu’ndan sandıklara sahip çıkalım çağrısı!
Özellikle yapılacak olan seçimlerde ki sandıklara sahip çıkmak için neler yapılması gerektiği hakkında konuşan Ercan Katırcıoğlu, sabahın ilk ışıklarında sandıkların başına gitmelerinin gerektiği ve özellikle sandıklara sahip çıkmalarının gerektiğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde sandıklar bizim için çok önemli olacaktır. Birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Özellikle sizler bu konuda çok ciddi bir şekilde çalışıyorsunuz. Bizler de gerekli olan yerlere müşahitlerimizle desteklemek istiyoruz. Özellikle şunu vurgulamam gerekirse, sandıklarda oy verme işlemi bittiğinde sandıkları YSK’ya gönderirken mutlaka Millet İttifakından da bir kişi gitsin. Sandık Başkanı oyları götürürken 2 kişi ile gitmek zorunda. Burada hem AK Parti’den hem de MHP’den gidebilirler. Buna engel olmamız gerekiyor. En azından bir Cumhur İttifakından bir de Millet İttifakından bir kişi ile gidilmesi gerekiyor.”