Yerel seçimler öncesi yeniden bir yapılanma oluşturan CHP Düzce Kadın Kolları seçim çalışmalarına da desteklerini sürdürüyor… Bugün de CHP kadın Kolları parti binasında 20 kadın üyenin kaydını yaptı. 

Çay ve Azmimilli Mahallesi’nden CHP’ye kaydını yaptıran 20 kadın üyeye rozetlerini CHP’nin Düzce Belediyeye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu taktı.

Türkiye’de kadınlara hak ettiği değeri veren kişinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu hatırlatan CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu, tüm kadınlardan destek beklediğini söyledi.

Karslıoğlu, “ Atatürk Kadınlara seçme ve seçilme hakkını okuma hakkını verdi. Yoksa bugün bizim kadınlarımız da Irak’ta, Suudi Arabistan’daki kadınlar gibi olurdu. Biliyorsunuz orada kadınlar araba dahi kullanamıyor. Onların kadınları ev ev seçim gezisi yapıyorsa bizim sağladığımız haklarla olmuştur.” dedi.


Konuşmaların ardından parti rozetleri takılan kadın üyeler CHP İl Başkanı Nurettin Türkmen, Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit, Belediye başkan adayı Basri Karslıoğlu ve CHP Kadın Kolları Başkanı Müjgan Çakman’la birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Haber;S.Kaşkır