CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü arasında günlerdir sosyal medya üzerinden devam eden atışmada tansiyon yükseliyor.

Tanal: Tavsiyeme uymuşsun

Son olarak Başkan Özlü'ye  "Düzceliler'in arasına karış" diye seslenen Tanal, Özlü'nün huzurevi ziyareti yaptığını görünce "Ha şöyle! Sayın Faruk Özlü, dünkü "Düzceliler'in arasına karış, küsme" tavsiyeme uymuşsun. Tebrikler. Size yol gösteririm, meraklanmayın. Yalnız diğer tavsiyelerimi, uyarılarımı da dikkate almayı unutmayın. Takipteyim." ifadelerini kullandı.

Özlü: Cıvıma ve cıvıtma

Bu paylaşıma sessiz kalmayan Özlü, "Sayın Mahmut Tanal cıvıma ve cıvıtma lütfen." çıkışında bulundu.

Ancak atışma gece saatlerine kadar devam etti.

Tanal, Öncü Haber'in gündeme taşıdığ haberi paylaştı

CHP'li Mahmut Tanal, "Sayın Özlü, seviyeniz dip yaptı... Artık anlayacağınız dilden konuşacağım. Senin beceriksizliğin tüm gazetelerde manşet ve TV'lerde haber konusu. Belediye koltuğu sana bol geldi." paylaşımında bulundu ve altına geçtiğimiz yıl ilk kez Öncü Haber'in gündeme getirdiği "Düzce Belediyesi'ne icra takibi" başlıklı haberi paylaştı.

Özlü gece saatlerinde cevap verdi: Eline tutuşturulan kağıtları bile anlamamışsın

Bunun üzerine Başkan Özlü'den yanıt gecikmedi ve haberin geçtiğimiz yıl yapıldığını anımsatarak, "Sayın Tanal, seviye ve beceri konusunda senin eline su dökemem. Eline tutuşturulan kağıtları bile anlamamışsın. 03.12.2018 tarihinde ben Belediye Başkanı değildim. Ben yine sana bir iyilik yapayım, bunu senin değil senin eline tutuşturanların beceriksizliğine yorayım." ifadelerini kullandı.

Tanal ti'ye aldı: Uykuların kaçacak dedim kaçtı

Tanal da gece kendisine yanıt veren Özlü'yü "Uykuların kaçacak dedim ve bu da oldu. Gece 01.30 bana cevap vermişsiniz." diyerek ti'ye aldı ve şöyle devam etti: "İnsan haklarını savunmada elime su dökemezsin. Demokrasi ve hukuk devletini mücadelesinde elime su dökemezsin Düzceliler'i mecliste savunma konusunda elime su dökemezsin." diye cevap verdi.

Özlü-Tanal tartışması hala sosyal medya hesapları üzerinden devam ediyor.