Baro Başkanı Azade Ay tarafından karşılanan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Ay’ı tebrik etti. Ay, ziyarette Düzce’ye hizmet etmek için göreve talip oldukları belirtti.

Diğer illere örnek oldu
Keskin, Ay’ın kadın olmasından dolayı diğer illere de örnek olduğunu belirterek, “Düzce Baromuzda sizinle birlikte yeni bir süreç başladı. Düzce’ye yaşıyor, Düzce’de öleceğiz. İlimize yapılan her yatırıma, her olumlu gelişmenin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Size ve yönetim kurulunuza yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Üzerimize düşeni yapacağız
AK Parti görevine yeni atanan Düzce Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz’i de nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Keskin, “Sizin de bildiğiniz gibi Düzce’miz iki metropol arasında yer alan bir il ve bu anlamda emniyet teşkilatımızın yükü de ona göre artıyor. AK Parti olarak bize ne düşerse yapmaya hazırız” dedi.

Deniz ise AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, “Biz her zaman devletimizin yanında olduk ve bunun doğal sonucu olarak da bu makamdayız. Düzce’de büyük bir ilgi ve alaka gördüm. Düzce nüfusunun üzerinde bir il olarak görüyorum. Biz de bu ile yakışanı yapacağız.” diye konuştu.