Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı oy kullanma işlemi için Demetevler Mahallesi’nde sandığa gitti. Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda oyunu kullanan Dağlı’ya eşi Nurgül Dağlı ve kızı Tuba Dağlı ile birlikte oy kullanacağı salona geldi.

Düzce’de gelecek 5 yılda yerel yönetici olarak görev yapacakların belirlendiği seçimde oyunu kullanan Dağlı, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu.



Şehirde alına güvenlik önlemleri hakkında açıklamalarda bulunan Dağlı şunları söyledi:

“İlimizin yerel yöneticilerini, belediye başkanlarımızı, il genel meclis üyelerimizi, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı 5 yıl görev yapmak üzere seçiyoruz. İlimizdeki güvenlik durumu bizi ilgilendiriyor. Güvenlik Asayiş Koordinasyon Merkezi’miz çalışmalarına başladı. Seçimle ilgili koordinasyon kurulu kurduk. 999 tane sandığımızda, oy verme işlemi saat 08.00 itibari ile başladı ve şuanda devam ediyor.



1361 emniyet ve jandarma personelimiz güvenliği sağlamakla hükümlü. Eğlence yerleri, kahvehane ve kıraathane benzeri yerler tamamen kapalı ve silah taşımakta yasak. Güvenlik kuvvetleri ve bizler iş başındayız. Belediyemizin tüm unsurları, hastaneler başta olmak üzere, sağlık müdürlüğümüzün personelleri, AFAD personeli, SEDAŞ personeli, Telekom personeli hepsi görevlerinin başında. Herhangi bir sıkıntının yaşanmaması adına görevlerine devam ediyorlar. İnşallah kazasız belasız seçimimizi yaparız. Akşam da sonuçlarımızı almak suretiyle demokrasimize bir damga daha vurmuş oluruz.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ