Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Sanayici Kenan Varol aday adaylığı sürecini ve hedeflerini Öncü Ana Haber’de paylaştı. Varol neden Ak Parti’den aday adayı olduğunu şöyle ifade etti. “Son 13 yıldır Türkiye’de çok büyük adımlar atıldı. Dünya ekonomisinde söz sahibi bir Yeni Türkiye’de insanların barış içinde huzurlu bir şekilde yaşadığı Yeni Türkiye’de çıkarılacak yasalarda imzam olması için aday adayı oldum. Bu bizim için şeref verici bir tablodur.”

Varol, neden Ak Parti’den aday adayı olduğunu üç neden üzerinde durarak izleyiciyle paylaştı. Varol, “Öncelikle birincisi çok sayıda aday adayı oluşu yoğun teveccühü ortaya çıkarır. İkincisi muhalefet partilerinin burada yeterince çalışamadıklarını, proje üretemediklerini ve kendilerine halka beğendiremediklerini gösterir. Üçüncüsü için teşkilat mensubu milletvekillerinden daha iyi işler yapacaklarına inandıkları için aday olmalarıdır tabi bu düşünce şuan görev yapan milletvekillerimizin yeterli olmadığı anlamına gelmez.” dedi.

KRONİKLEŞMİŞ BİR EĞİTİM SORUNUMUZ VAR
Varol, Düzce’nin sorunları arasında öncelik verdiği alanları ve yapmak istediklerini dile getirdi. varol “Depremden sonra kronikleşmiş bir eğitim sorunumuz var. Temelinde nitelikli öğretmen, nitelikli eğitim ve okullarımızın fiziki şartlarının yetersiz oluşu çözülmesi gereken bir konudur. Okulların fiziki olarak eğitime uygun bir yapıya kavuşturulması öncelikli hedefimizdir.”diye konuştu.

Varol, camilerin fiziki koşullarının ibadete ilim irfan öğrenilmesi için ve engelli vatandaşlarında rahat bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için uygun hale getirilmesi için ekibinin kanun teklifi hazırladığını söyledi.
Sanayici Sicil Belgesi’ne sahip tek aday adayı olarak Düzce’de sayısı fazla olan şoförler için imkanları ve çalışma şartlarının üzerinde durduklarını ve onlar için çalışacaklarını belirten Varol, Düzce için lojistik merkezin önemini anlattı. Varol, özellikle bu konularda çalışacaklarını ifade etti.

Babasını kalp krizinden kaybeden Varol, devlet hastanelerinde özellikle acil kısımların her gece kardiyolog bulunması için çaba göstereceğini de paylaşarak Düzcelilerden destek istedi.


Haber:Y.SEVER