Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez ve Vatan Partisi Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Hümeyra Yılmaz, Öncü TV’nin Cedidiye Mahallesi’nde bulunan yayın binasını ziyaret etti.

Partililer burada Öncü TV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mukadder Deveci ile bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

“Öncü TV yıllardır Düzce’nin susmayan sesi”
Milletvekili Adayı Hümeyra Yılmaz, ziyarette yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Öncü Televizyon Düzce’nin yıllardan bu yana susmayan, özgür kanallarından biri. Yıllardır Düzce halkına hizmet ediyor. Benim için de çok önemli Vatan Partisi için de çok önemli. Bu yüzden tabi ki öncelikli olarak gelmemiz gereken yerdi.

“Vatandaşta büyük bir bezginlik var”
Talepler ve sıkıntılar oldukça yoğun. Artık bezmiş bir halk var. Artık daha özgür, daha çağdaş, daha uygar bir seviyede yaşamak ve bu yolda da adım atma peşindeler. Ama gerçekten büyük bir bezginlik var. Vatan Partisi şu an çok önde. Çünkü biz bu yolda Kuvayi Milliye sınırlarında, Türkiye sınırları korumak ve kollamak için hareket etmek zorundayız.



“En büyük eksik vatandaşla iletişim, bu konuyu Vatan Partisi çözecek”
Bu sorunlar halkla birlikte çözeceğimiz problemler. Bizim seçim bildirgemizde yapacağımız her şey belli. Üreten bir Türkiye yaratacağız. Halkımızla beraber çalışacağız. Pek çok projeyi Düzcelilerle beraber yürüteceğiz. Buradaki en büyük eksik vatandaşla iletişim. Bu konuyu Vatan Partisi çözecek. Düzceli, Düzceli olmayı unuttu. Düzceli birbiri ile el ele tutuşmayı unuttu. Düzceli birbirini sevmeyi unuttu. Düzceli, sokağa özgürce ve güvenle çıkmayı unuttu. Biz bütün sorunları birlik içinde çözebiliriz. Bunun dışında bir yol yok. Bu yolda biz Vatan Partisi olarak elimizi taşın altına koyduk.

“Herkes elini vicdanına koymalı”
Bu savunmada da siz gazeteciler çok önemlisiniz. Çünkü gazetecilik ve siyasetin temeli ahlaktır. Ahlaklı insanların yapabileceği işlerdir. Bu yönde de herkes elini vicdanına koymalı ve ne durumdayız, nereye gidiyoruz bakmalı.”

Haber: Ö.YILMAZ