Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez ve 1.sıra Milletvekili Adayı Mehmet Kaçar, 2.sıra Milletvekili Adayı Serap Naz Başar ve 3.sıra Milletvekili Adayı Ruhsar Uysal kurumumuzu ziyaret etti. Ziyarette konuşan adaylar seçim ve gündeme dair düşüncelerini ifade etti. Milletvekili Adayı Mehmet Kaçar, Türkiye’nin yol ayrımında olduğunu Kurtuluş Savaşı öncesi yaşanan havanın yinelendiğini belirterek soykırım yapılmadığını dile getirdi.

Kaçar, Ermenistan’la kurulan ilişkilerde hükümetin aymazlık yaptığını vurguladı. Kaçar, “Ermenistan ve Kürt açılımı Ak Parti’nin tam bir aymazlığıdır. Geçmişte Ermenilere yapılan bugün Kürt yurttaşlara yapılıyor. Çözüm süreci adı altında sonu Türkiye’nin bölünmesine gidecek süreç destekleniyor.” Dedi. Türkiye’nin ekonomik olarak ilan edilmemiş bir iflas durumunun olduğunu söyleyen Kaçar, üretimin bittiğini aktardı. Siyasi olarak ülkenin açmazda olduğunu belirten Kaçar, kurtuluşun Vatan Partisi’nde olduğunu dile getirdi. 7 Haziran’da halkın Ak Parti’ye teveccüh etmeyeceği düşüncesi taşıdığını ifade eden Kaçar, vatandaşın kafasının karışmasına Vatan Partisi’nin üstünün örtülmesine neden olduğunu söyledi.

“SEÇİMLER BİR MİLATTIR”

2.sıra Milletvekili Adayı Serap Naz Başar 7 Haziran seçimlerinin milat olduğunu yıllardır hiçbir şey yapıldığını aktardı. 3.sıra Milletvekili Adayı Ruhsar Uysal, Türkiye’yi böldürmeyeceklerini ve soydurmayacaklarını söyledi.

Haber:Y.SEVER