Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez ve milletvekili adayları seçim geziler kapsamında Spor Sokak esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında adaylar hem oy istedi hem de esnafların partiyi daha yakından tanıması için broşür dağıtarak, bilgiler verdi.

“Diğer partilerin çözüm sözleri fotokopi gibi aynıdır”
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez şu ifadelere yer verdi:

Türkiye bir yol ayrımında. Vatandaş seçimlerde önemli kararlar verecek. 24 Haziran’da dünya durmayacak, Türkiye durmayacak. Sadece önemli bir kavşaktayız. Milletimiz şimdi sistem partileriyle bu düzeni değiştirecek. Ülke yeniden üretim ekonomisine, tam bağımsız ülke yönetimine ve milleti yükseltecek Vatan Partisi zihniyetine kavuşacaktır. Diğer partilerin çözüm sözleri fotokopi gibi aynıdır. Seçim kampanyası sürecinde bugün de Spor Sokak esnafıyla bir aradayız.”

“Herkes vicdanıyla oy kullansın”
Vatan Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Hümeyra Yılmaz ise şöyle konuştu:

“Geçen gün bir haberde okudum. Düzce’de vatandaşa bir milyon lira yardımda bulunulmuş. Biz sadakaya son diyoruz. Vatandaşa yardımla, onlara verilen kutularla, konularla değil, işle, üretimle, karma ekonomiyle bilinçli, hurafelerle değil bilim ve gelişme diyerek çok farklı bir şekilde kendimizi göstereceğiz. Evet 24 Haziran’dan sonra çok farklı bir yere gitmeyeceğiz çünkü esnaf ziyaretlerimizde de gördük ki vatandaş biraz umutsuz ama bizim her zaman umudumuz var. Biz partimizi tanıtmak için uğraşıyoruz. Herkes vicdanıyla oy kullansın.”

Haber: M.AYDIN