Yapımı tamamlanmasına rağmen hak sahiplerine teslimi gerçekleşmeyen Çavuşlar ve Çamköy TOKİ konutlarının anahtarlarının ne zaman verileceği konusundaki belirsizlik devam ediyor. Aylardır teslim edileceği günü bekleyen Çavuşlar ve Çamköy konutları için hak sahiplerini rahatlatacak açıklama yine gelmedi.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, vatandaşların şikayetlerinde haklı olduklarını, her iki konutun teslimi için TOKİ'den gelecek onayın beklendiğini belirtti.

TOKİ'DEN ONAY BEKLENİYOR

Kaşıkoğlu, "Özellikle Çavuşlar'da bir kesin kabul süreci var. Kabul heyetinin gelip teslim alması gerekiyor. TOKİ ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı ve kısa süre içinde konutların teslim edileceği bilgisi verildi. Bu süreci takip ediyoruz. Çamköy'de bir sıkıntı olmadığı iletildi, hak sahipleri belirlendi zaten. Onun da teslimini bekliyoruz. Vatandaşımız bu anlamda haklı. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Bu konu ile ilgili yetkililerle görüşüyoruz. Konuyu hatta valimize ilettik. Biz de elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz." diye konuştu. 

 

Haber: S. KAŞKIR