Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 10 yıldır iktidar olan Ak Parti Hükümetinin halkın beklentilerini karşılayamadığını söyledi.

Alemdar “ Ak Parti hükümeti hiçbir mazereti olmamasına rağmen, deprem paralarını kullanarak yapmış olduğu duble yoldan başka, halkın beklentilerini gerçekleştirememiştir. Duble yola 37 milyar harcanırken, her sene 50 milyar faizcilere, rantiyecilere ayrılmaktadır. Bu konuda bizim itirazımız var. On sene de 500 milyar faizcinin cebine haksız bir şekilde girmiştir. Asgari ücretliye, emekliye, esnafa gelince çay kaşığı ile faizciye rantiyeciye kazanla vermektesiniz” diye konuştu.

Ergenekon adı altında birçok generalin tutuklandığını belirten Alemdar, 28 Şubat mimarlarından biri olduğu öne sürülen emekli orgeneral Çevik Bir’in de yargılanması gerektiğini söyledi. 

Avrupa birliği kararlarıyla İslami hassasiyetlerin ayaklar altına alındığını öne süren Alemdar, “ Boşananların sayısı evlenenlerin önüne geçmiştir. “Her şey serbest niçin evleneyim? Diyen gençlerin satısı arttı. Düzce milletvekillerine soruyorum: televizyonda oynanan diziler, inancımıza tarihimize örf adetlerimize uygun mudur? Ecdadımıza hakaret edilirken, gençlik ahlak ve maneviyattan yoksul bırakılırken siz hangi işlerle meşgulsünüz? “ şeklinde eleştirdi. 

Söylemlerini daha da ağırlaştıran Alemdar, Ak Parti Hükümetini Amerikancı, İsrailci ve yahudi tahsildarı olmakla suçladı.

Alemdar, “zihinler aynı olduktan sonra isimlerinin ayrı olması hiçbir şeyi değiştirmez. Hepsi AB’ci Amerikancı, İsrailci ve faizci. Aslında hocamızın ifadesi ile bunlar Yahudi tahsildarıdır. Aziz milletimiz bilsin ki milli görüşten başka kurtuluş kapısı yoktur” şeklinde konuştu. 

Haber; S. KAŞKIR