CHP Akçakoca İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, köy gezilerine devam ediyorlar. CHP ilçe yöneticileri son olarak Deredibi ve Fakıllı köylerine giderek vatandaşların sorunlarını dinleyerek sohbet ettiler.

Köy kahvelerinde gerçekleşen sohbetlerde, çiftçi vatandaşların, 'CHP neden fındık alımları konusunda herhangi bir girişimde ve çalışmada bulunmuyor' şekildeki eleştirilerine, CHP İlçe Başkanı Yanmaz, fındık müdahale alım fiyatının iktidar tarafından belirlendiğini, alımların yasal çerçeveler konusunda yapıldığını ve bu koşullar altında haklı olduğu halde yine de mağdur olan vatandaşların CHP'nin her zaman yanında olacağını söyleyerek cevap verdi.

Belediyelerin verdikleri yardımlara ilişkin olarak ise adeta yoksul vatandaşların fişlendiğini, bu vatandaşların bundan rahatsızlık d uymadığını savunan Yanmaz, Tüm komşuların önünde yardımlar yapıldığını, yardım alanların kurumlardan yardım almakla övünür hale getirildiğini söyledi.

Bu durumun yoksul ailelerin çocuklarını olumsuz etkilediğini iddia eden Yanmaz, Belediyelerin yardım kuruluşu gibi çalıştığını söyleyerek eleştireler yaptı.