Sinirci, Pınarlar, Paşaormanı, Ovapınar, Karaçalı ve Büyük Açma köylerinde seçmenle biraraya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise köy halkının kanalizasyon, yol gibi alt yapı sorunlarını not etti ve taleplerini dinledi. Arslan, 13 yıllık AK Parti iktidarında yapılan çalışmaların cumhuriyet tarihinde yapılan çalışmalardan daha fazla olduğunu kaydederek, “Köylerimizin sorunlarını en iyi biz biliyoruz. Çünkü AK Parti kadroları Düzce’mizdeki tüm sorunlara vakıf. Bu sorunların çözümü için çalışma programlarını yapıyoruz. 7 Haziran seçiminden sonra tek başına iktidar olmamıza rağmen 3 milletvekili olarak bakanlıklarda adeta yatarak ilimize kaynak getirmek için çaba sarfettik. Bunun karşılığında da 130 milyon TL’yi getirdik. Köylerimizin yol, kanalizasyon ve elektrik sorunlarının çözümü için bu paralar aktarılacak. İl özel idaremizin kasasına bu kaynaklar aktarıldı” dedi.

İşçilerin maaşı 1300 TL’ye çıkacak

AK Parti'nin tek başına iktidar olmadığında ülkenin siyasi istikrarının bozulduğuna dikkat çeken Milletvekili Fevai Arslan, “Koalisyon için elimizden geleni yaptık ancak muhalefetin zihniyeti bizi yıkmak üzerine kuruluydu. Bu yüzden 1 Kasım'da seçime gidiyoruz. Sizlerden siyasi istikrarın ve büyümenin tek adresi olan AK Parti'ye yeniden destek olmanızı istiyoruz. Seçim beyannamemizde de işçilerimizin maaşını 1300 TL’ye çıkartıyoruz. Emeklilerimize yılda 1200 lira zam yapıyoruz. Her kalemde iyileştirmeler yaptık. Bunları yapabilecek tek parti AK Parti'dir” şeklinde konuştu.

Ne söz verdiysek yerine getireceğiz

Milletvekil Faruk Özlü, teşkilat üyeleriyle birlikte seçim ziyaretleri kapsamında 11 köyü gezdi. Bu çerçevede Kurtsuyu, Kabalak, Yayla, Sancakdere, Osmanca, Suncuk, Düzköy, Yaka, Erdemli, Aybaşı ve Düverdüzü köylerine ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “1 Kasım tarihine kadar bütün köylerimizi gezmek istiyoruz. Emin olun en iyi adaylar AK Parti adaylarıdır. Biz deneyimli aday kadrosuna sahibiz. Bundan önceki süreçte su, elektrik ve köy yolları sorunlarımız ve para sıkıntımız vardı. Para sorununu çözdük ve yapılacaktır. Geçen seçimde ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Tek çare tek parti iktidarı

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, terör sorununa da değinerek, “Türkiye bu bölgede istikrarı yaşayan tek ülkedir. 7 Haziran seçimlerinde PKK, HDP’den çok rahatsız oldu ve eylemlere başladılar. Türkiye gerçekten ciddi bir tehditle karşı karşıya ve bunu çözecek parti AK Parti'dir. Bu süreci inşallah iyi bir sonuçla bitireceğiz. Bunların tek çaresi de tek parti iktidarıdır ve bu parti de AK Parti'dir. Bunların ilk aşaması da asgari ücret, kamuda taşeron sorunlarına el atmamızdır” diye konuştu.

1 Kasım’ı dünya mazlumları da bekliyor

Milletvekili Ayşe Keşir de seçim kampanyası sürecinde parti üyeleri ile birlikte köy gezilerine başladı. Fındıklı Aksu, Musababa, Yeşilçimen, Muncurlu, Yeşilçam ve Doğanlı köylerine ziyaretler gerçekleştirilen toplantılarda konuşan Keşir, “Bu seçimi sadece Türkiye değil tüm dünya mazlumları da bekliyor. Bunun için 1 Kasım'da herkesin oy kullanmasını istiyoruz. Hatta yurtdışındaki akrabalarınıza da oy kullanmaları için telkinlerde bulunmanızı istiyoruz.” dedi.

Haber;C.ÜSTÜNER