24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı kesin seçim sonuçları sonrasında Düzce’den milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile MHP Milletvekili Ümit Yılmaz düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata törenine vekillerin yanı sıra Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve partililer katıldı.

“Yoğun tempolu bir süreç geçirdik”
Düzce 2.Sıra Milletvekili Ayşe Keşir mazbatasını almasının ardından yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“40 gün yoğun tempolu bir süreç geçirdik. Bu salonda bulunan herkes için bir süreçti bu. Basın mensupları, adli mensuplarımız, teşkilatlarımız. Düzce halkımız, hemşerilerimiz ve seçmenlerimiz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

“Oy kullanmak için sandığa giden yüzde 87’ye yakın Düzce halkına teşekkür ediyorum”
Düzce’nin 3.Sıra Milletvekili Ümit Yılmaz mazbatasını almasının ardından şu ifadelerde bulundu:

“Yoğun bir seçim temposundan sonra bütün Düzce halkına, öncelikle bize oy veren vermeyen ama demokratik hakkını kullanmak için sandığa giden yüzde 87’ye yakın Düzce halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Cumhur ittifakı içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istedik bu süreçte ve birinci turda biteceğinden emin şekilde çalıştık, inandık buna. Yine Sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten ötürü Düzce halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yüzde 77’ye yakın destek verdiler. Ayrıca bizleri temsilci olarak seçtiğiniz için tüm Düzce halkına oy veren vermeyen huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”



Tören, tebriklerin kabul edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Haber: Ö.YILMAZ