Ak Parti İl Başkanlığı Nisan ayı İl Danışma Meclis Toplantısında yer alan Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır yaptıkları kürsü konuşmalarında önemli ifadeler kullandı.

İlk olarak kürsüde konuşan Milletvekili Osman Çakır, siyasetin bir güç oyunu olduğunu ifade etti. Çakır, Düzce’nin muhafazakâr siyasal kültürün merkezi ve Ak Parti’nin kalesi olduğunu belirterek 4 yılda Düzce’ye 7 milyar TL yatırım getirdikleri kaydetti.

ÇAKIR: FİKİR AYRILIKLARIMIZ OLDU

Çakır, milletvekilliğinin bayrak yarışı olduğunu dile getirerek Ak Parti’de önemli olanın bayrağı devrettikten sonra da devam etmek olduğunu aktardı. Görev süresinin sonlarına gelindiği şu günlerde birde itirafta bulundu. Çakır, görüş ve fikir ayrılıklarının olduğunu söyleyen Çakır dava ayrılığının olmadığına dikkat çekti.

Çakır'ın ardından söz alan Milletvekili İbrahim Korkmaz ise konuşmasına ‘Belki bir milletvekili olarak son hitabım olacak’ diyerek başladı. Milletvekili Korkmaz, Ak Parti eski İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’nun ‘Spor totodan çıkan vekil’ söylemi üzerinden 7 Haziran’da yapılacak genel seçimleri için aday adayı olan isimlere önemli bir mesaj verdi.Korkmaz, 7 Nisan’da belirlenecek üç ismin arkasında duracaklarını ve böyle bir ifade kullanmayacaklarını vurguladı.

YÜKTEN KURTULURSANIZ SECDEYE KAPANIN

Korkmaz, aday adaylarına öğütlerde bulundu. Korkmaz, “Milletvekilliğini kuru bir sevda olarak görüyorsanız kendinize yazık ediyorsunuz. Yeni bir sürece giriyoruz. Osman Beye atıfta bulunarak söylüyorum. 3 isim aday olarak çıkacak ve arkasında duracağız. ‘Sakın ben niye seçilmedim’ demeyin! Çok rahat olun. Bu yükten kurtulursanız secdeye kapanın.” dedi.

HABER;Y.SEVER