MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük seçim gezilerine Sancaklar Mahallesi’nde devam etti. Kahve toplantısı şeklinde planlanan ziyarette Küçük, iktidar partisini ağır biçimde eleştirdi.

Her konuşmasında dile getirdiği belediyenin borcu, işsizlik, uyuşturucu bağımlılığı, pahalı su gibi sorunları Sancaklar Mahallesi halkına da anlatan Küçük, bu problemlere çözüm bulacaklarının altını çizdi. Küçük, Düzce’nin 15 senesinin gasp edildiğini ve Düzce’nin uyutulup unutulduğunu vurguladı.

Ak Parti’nin koz olarak kullandığı iktidar belediyesi daha iyi hizmet alır sözüne bir kez daha cevap veren Ömer Küçük, “ Artık yeter!” dedi.

Küçük, “İktidarın gücüyle, tehditle Düzce Belediyesi’ni alacaklarını zannediyorlar. “Artık yeter!” diyeceğiz. Çünkü 10 yıldır iktidar belediyesi olarak bize ne verdi?” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yere seçimlerde yüzde 3’lük bir farkla seçimi kaybettiklerini hatırlatan Küçük, Sancaklar sakinlerine sitem etmeyi de ihmal etmedi.

Küçük, “Geçen seçimlerde özellikle Sancaklar, Karaca, Körpeşler Mahalleleri bizi yalnız bıraktı. Bu mahalleler bizi sahiplenmedi, bize üvey evlat muamelesi yaptı. Bu dönem bizi garip bırakmamanızı istiyoruz. Çünkü bu dönem çok güçlü bir kadro ile geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynakları yanlış kullanıp heba ettiklerini ve birilerine rant sağladıklarını iddia ettikleri iktidar partisine eleştirilerini sürdüren Küçük’ün sözlerinden milletvekilleri de nasibini aldı. Küçük, İbrahim Korkmaz’ın iktidar partisi dışındaki partilerin belediye başkanlarının hizmet alamayacağını ileri sürmesine cevap verdi.

Küçük, “ Başbakanın kendi sözü var yaradılanı severiz yaradandan ötürü şeklinde. Yaradılan biziz. Eğer bizi sevmeyecekse hizmet vermeyeceklerse kendi kaynağımızı kendimiz yaratırız. Çünkü bu milletvekillerinden çok daha geniş ve kapasiteli bir kadro ile beraber kendime de güvenerek bu sözleri veriyorum. Bu milletvekillerinin ulaşamadığı kendi bürokratları hepsi bizim arkadaşımız, biz kendimize güveniyoruz.” diyerek iddiasını yineledi.