AK Parti’de bugün teşkilatlar toplantısı düzenlendi. Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır’ın da katıldığı toplantıda, ilçe ve belde başkanları da hazır bulundu. AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, geçen hafta kadın kolları kongresi nedeniyle yoğun bir hafta geçirdiklerini söyleyerek, yarın yapılacak olan İl Divan toplantısını iptal ettiklerini belirtti. Yılmaz Kaynaşlı ilçe başkanlığına Erol Bayraktar’ın atanmasının ardından il kongresi için genel merkezin tarih belirleyeceğini ifade etti.

Yılmaz, ““Geçtiğimiz hafta oldukça yoğun bir hafta geçirdik. Kadın kollarımızın kongresi oldu. Bu hafta Pazar günü il divan toplantısı yapacaktık. Fakat arkadaşlarımız oldukça yoruldu ve erteledik. Bu sebeple biraz daha daraltarak milletvekillerimiz ile bir araya geldik. Bazı görüş ve sıkıntılarımızı paylaşacağız. Mart ayının ilk haftası Genel merkez tarafından il kongre tarihi belirlenecek’’ dedi.

Kaynaşlı’da kırgınlık yok

Çift liste krizi nedeniyle kongresi iptal edilen Kaynaşlı’ya genel merkez tarafından ilçe başkanı olarak atanan Erol Bayraktar, atama nedeni ile teşkilat içinde bir kırgınlık ve dargınlık olmadığını söyledi.

Bayraktar, “ Genel merkezimizin takdiri. Bizim için mevkiler kin gütme öç alma yeri değildir. Önceki hizmetlerin devamı olarak tüm Kaynaşlı’ya kucak açarak hizmete devam edeceğiz. Genel merkezin kararı ile çift liste krizini aştık. Teşkilat içinde kırgınlık dargınlık yok. Şu an yönetim listesini hazırlıyoruz.” Dedi.

Haber; H. İŞCAN