Tüm dünyayı kasıp kavuran Yeni Tip (Covid – 19) salgını ile ilgili tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de mücadele çalışmaları hızla devam ediyor. Düzce’de her kesimi olduğu gibi siyaseti de etkileyen salgın nedeniyle toplantılar online yapılıyor.

Dün video konferans aracılığı ile yapılan Haftalık Olağan AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir de katıldı. Toplantıda, Düzce’nin ana sorunları ve yerel yönetimlerin koronavirüs ile mücadele çalışmaları masaya yatırıldı.  

“İçinde bulunduğumuz süreç ile ilgili istişarelerde bulunduk”

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “Video konferans yöntemiyle yapılan AK Parti Düzce İl Yönetim Kurulu Toplantısı’na milletvekilleri olarak katıldık. İçinde yaşadığımız süreç hakkında istişarelerde bulunduk. Ülkemizde ve Düzce’de bu süreci en hafif şekilde atlatabilmemiz için mücadele eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, sağlık ve güvenlik teşkilatı, siyasilere, bürokratlara, yerel yöneticilere ve tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.