Özel bir firma tarafından Ak Parti için çeşitli illerde yapılan temayül yoklamasının Düzce ayağında, Ak Parti'den aday olacakları kesinleşen iki isme 4 önemli ismin daha eklenebileceği bilgisine ulaşıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in belediye başkanlığına tekrar aday olacağı bilinirken Keleş'e rakip olarak öne çıkan ilk isim İsmail Bayram olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili bilgi almak için yapılan kamuoyu araştırması sonucunda Düzce'de 4 güçlü ismin öne çıktığı öğrenildi. Ak Parti'den aday olması muhtemel bu 4 ismin kimler olduğu şimdilik kamuoyuyla paylaşılmazken bu isimlerin kesin aday olması halinde Keleş'e 4 güçlü rakip daha çıkacak.

Diğer taraftan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yola devam edilecek belediye başkanlarının belirlenmesi ve aday gösterilmeyeceklerin yerine yeni adayların tespit edilmesi için Ak Parti Genel Merkezi tarafından 14 Ocak'ta yapılacak olan temayül yoklaması sonucunda ise Başkan Keleş ile ya yola devam edilecek ya da yeni bir adayla devam kararı alınacak.