Seçimlere 4 gün kaldı ve siyasi partilerin Belediye Başkan Adayları seçimden önceki son çalışmalarını yapıyor. Dün akşam saatlerinde MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük son seçim çalışmaları kapsamında Yahyalar Mahallesi'nde bir kahveyi ziyaret etti ve mevcut belediyenin yapmadıklarına değindi.



BİR FİDEYE 4 BUÇUK MİLYAR ÖDEDİLER



Küçük "Biz kalıcı konutların eteğindeyiz, orda olan doğal gaz burada yok, biz üstelik Düzce'de tarımın göz bebeği olan biryerdeyiz, bizim hangi ürünümüze sahip çıktılar, biz üstelik tarımın gözbebeği olan bir Yahyalar'ız. Gittiler Yalova'dan dünya para verip çiçek aldılar, ağaç aldılar. 4 buçuk milyar bir fideye para ödediler"dedi.


DÜZCE HURDALIĞA DÖNDÜ



Küçük ayrıca Belediye Başkanı seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı ve Mehmet Keleş zamnında alınan direklerin ziyan olduğunu ifade etti.



İnşallah Düzce Belediyesi olursak üretici pazarını açıp bizim annelerimizin bacılarımızın o bahçelerde ürettiği ürünleri günlük satabileceği, insan gibi kendilerinin saygı görecekleri, kapılı bir günlük satılabilecek bir üretici pazarı kurulacak. Bizim gayrimenkullerimizi de pazara çıkardılar, hepiniz biliyorsunuz şimdiki adayın (Mehmet Keleş) zamanında bizim bir hal yerimiz vardı kaç paraya gitti hepiniz biliyorsunuz. Bir dükkanı şimdi o günkü aldıkları parayla satın aldılar. Elektrik direkleri aldılar bir dünya, Düzce'yi hurdalığa çevirdiler. Gidin belediyenin eski binasının olduğu yere cezaevinin olduğu tarafa bir görün o bir milyonluk bir liralık elektrik direklerini beş liraya aldık dediler ya o direkler orada yatıyor şimdi.

 


BEŞ SENEMİZİ DAHA ONLARA VERECEK MİYİZ?



Küçük ardından belediye işçilerinin sorunlarına değinerek mevcut belediyeye göndermede bulundu.

Belediye işçileriyle bir toplantı yaptık biz. Çocuklarımıza sordum aldığınız ücret asgari ücret, peki yemek veriyorlar mı size yok, sosyal haklarını sordum ne sosyal hakkı dediler pazar günü bile çalıştırıyorlar dediler. Sen o çocuklarla birlikte Düzce'nin insanına nasıl hizmet vereceksin. O çocuğun yüzü gülmezken sen o çocuğumuzdan nasıl hizmet bekleyeceksin. Biz bir 5 senemizi daha onlara verecek miyiz? 



100 KİŞİ KAPASİTELİ HUZUREVİNDE 150 KİŞİYİ ÜST ÜSTE YATIRDILAR

 
Küçük konuşmasının devamında Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun verdiği emirle 100 kişilik kontenjanı olan Hilmi Çilingir Huzurevi'ne 150 kişi almasını sert bir dille eleştirdi.



KüçükHani varya bir il başkanı, onun azından çıkan bir emirle Hilmi Çilingir Huzurevinde 100 kişilik kapasitesi varken 150 kişiyi üst üste yatırarak onlara çile çektiriyorsak yazıklar olsun bize"dedi.

KENDİLERİ YAPSALARDI 120 MİLYON DOLARI CEBE İNDİRECEKLERDİ


Belediye başkan adayı küçük son olarak projelerin içinde olan raylı sistemden bahsetti.

Söyledikleri birşey var. İktidar partisi değilseniz raylı sistemi nasıl yapacaksınız. Bakın bir raylı sistemimiz var. Sistem söyledikleri gibi 150 milyon dolar değil. Alıştılar ya 50 milyon, 100 milyon lirayı 200-300 göstermeye. Onlar yapsalardı demekki aynı sistemi 150 milyon dolar diyeceklerdi ve 120 milyon doları cebe indireceklerdi



Küçük konuşmasının ardından ziyaretini sonlandırdı.