CHP Konuralp Belediye Başkan Adayı Cemal Öneç, basın kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında medya grubumuzu ziyaret etti. Özel bir firmada üst düzey yöneticilik yapan Öneç, çevreden gelen yoğun baskı üzerine aday olma kararı aldığını, bunun yanında artık Konuralp’in ilerlemesi için bir şeyler yapılması gerektiği düşüncesinde olduğunu ifade etti.

30 Mart Yerel Seçimlerinde başkan seçilmesi halinde birçok şeyin beldede değişeceğini vurgulayan CHP Konuralp Belediye Başkan Adayı Cemal Öneç, “Öyle bir pozisyona geleceğiz ki Konuralp halkı ilerlediğinin, bir yol kat edildiğinin farkına varacak ve Konuralp ilçe olsun diye kendiliğinden öneri sunulacak.” şeklinde konuştu.
Konuralp'in şuan ki durumunu “Bize yakışmayan bir pozisyondayız” diyerek yorumlayan Öneç, beldenin ilerlemek yerine gerilediğini söyledi. Öneç, Konuralp’in mahalle olmasına yönelik girişimlerine sert tepki gösterdi.

“Biz ilçe olma yolunda gitmeliyiz, Konuralp Düzce yokken vardı ve mahalle olması çok yanlış. Bunu konuşurken bile sinirden titriyorum.”
Konuralp’in ilerlemesi yolunda çok kapsamlı projeleri olduğunu ve A’dan Z’ye tüm problemleri çözmeye talip olduğunu dile getiren Öneç, her mahalleye park yapacağını ve bunun gibi birkaç projesinin daha olduğunu anlattı.


HABER: E.TINAZ