MHP İl Başkanlığı her yıl geleneksek hale getirdiği bayramlaşma törenini, bugün parti binasında partililerin katılımıyla gerçekleşti.

“Yalan yanlış haberler yapılmak isteniyor”
MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz’ın herkesin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken MHP’nin üzerinde oyunlar oynandığı söylemi dikkat çekti.

Yılmaz, “Bir bayrama daha hep birlikte ulaştık. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Bu sıcak yaz gününde bizi yalnız bırakmayıp bayramlaşma programımıza katıldığınız için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi gerek ülkemiz, gerekse yerelde bir takım sıkıntılı ve zor günler geçiriyor ülkemiz. Bu zor günlerde birlik olmak, beraber olmak çok önemli. Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Şunu belirtmek istiyorum MHP üzerinde bir takım oyunlar oynanmak isteniyor. Bir takım yalan yanlış haberler yapılmak isteniyor bunlara kulak asmayın. Biz biriz beraberiz, bizi yıkmaya çalışan çevrelere karşı her zaman birlikteliğimizi beraberliğimizi hem böyle kutsal günlerde hem her zaman göstermek için bir aradayız. Bunu herkese gösterdiniz.” diye konuştu.

Albayrak’tan birlik, beraberlik mesajı
MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak katılımlarından dolayı teşekkür ettiği partililerin bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Fedakarlık yapıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum”
Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Gülaçtı ise, “Hepinizin bayramını kutluyorum. Ailelerinizle, akrabalarınızla bayramlaşmaya mola vererek geldiğiniz için, yaptığınız bu fedakarlık için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



Haber: Ö. YILMAZ